Skip to content

Portofoliu proiecte

Suntem specializați în proiectare, realizare de tablouri electrice, programare de software PLC și SCADA

Schema de alimentare a unui tablou electric - proiectare electrica industriala

Proiectare electrică tablouri BMS

Procesul de proiectare a douăsprezece tablouri electrice, ce urmează a fi integrate într-un sistem BMS pentru eficentizarea consumurilor energetice. S-a realizat asigurarea eficienței, fiabilității și siguranței, respectând standardele relevante.

upgrade sisteme automatizate

Upgrade software industrial

Upgrade de software industrial pentru adaugarea unui nivel de siguranta ce se activeaza automat sau la inputul operatorului. Solutia respecta standardele clientului primind si aprobarea unui forum international.

aplicatie SCADA irigatii

Aplicații SCADA Stații irigații

Sistem SCADA ce manageriaza statii de irigatii dintr-un dispecerat local dar exista posibilitatea de a vizualiza informatiile de pe orice dispozitiv PC, tableta sau telefon totul utilizand un mediu sigur.

tablou electric automatizari sistem BMS

Tablouri electrice BMS

Tablourile electrice au fost construite și testate conform standardelor electrice și de securitate, astfel încât să asigure o funcționare sigură și fiabilă a sistemului BMS.

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE PLC HMI SCADA STATIE DE ASFLAT

Stație de asfalt cu SCADA și PLC

Dezvoltarea de software industrial pentru PLC-urile ce gestionează în mod automat procesul de producție al asfaltului pentru o stație de capacitate 60 T/H

Instalatie electrica casa, Instalatie electrica, instalatie electrica apartament, instalatie electrica apartament automatizari, case intelingente

Instalatie electrica apartament

Instalatie electrica clasica pentru apartamente într-un bloc cu opt unități locative. S-a realizat proiectare, lista materiale, achizitie, executie si punere in functiune.

TABLOURI ELECTRICE AUTOMATIZARI INDUSTRIALE PLC HMI SCADA STATIE DESORBTIE TERMICA

Statie desorbtie termica

Proiect de automatizare realizat cu furnitura Siemens: PLC S7-1500 si aplicatie SCADA dezvoltata in WIN CC. Tablourile electrice contin convertizoare, softstartere, contactori, relee EATON si Phoenix Contact.

Convertizoare Eaton pentru aplicatie apa canal

Statie de pompare apa uzata

Pentru acest proiect a fost necesar proiectarea sistemului electric și de automatizare pentru cele 4 stații de pompare, incluzând și sistemul SCADA. După realizarea proiectului tehnic, a urmat execuția tablourilor electrice de ...

Proiectare si realizare detalii tehnice

Proiect tehnic și detalii de execuție

Realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție pentru instalațiile electrice și SCADA asigură că sistemul este proiectat și implementat într-un mod eficient și sigur.Acest lucru duce la reducerea costurilor...

Sistem SCADA local - Irigații - proiect

Sistem SCADA local - Irigații

Implementarea unui sistem local SCADA pentru monitorizarea și controlul unei stații de pompare a apei în sistemul de irigații, de pe raza județului Brăila. Aplicația trebuie să permită vizualizarea celor mai ...

Instalatie electrica, cablare structurala, jgheab metalic, traseu cablu, industrial, energie electrica

Realizare trasee pentru cabluri electrice

Executia traseelor metalice pentru cablurile electrice din cadrul unui centru comercial, pentru proiectul de modernizare a instalatiei de climatizare..

Aveți nevoie de ?

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.