Skip to content
Smart Home Iasi instalatii

ELMATIC GROUNDTECH execută instalatii electrice SMART HOME, oferind o gamă variată de servicii în domeniul electric, atât pentru persoanele fizice, cât și juridice. Serviciile noastre de instalare de case inteligente vă oferă cele mai recente inovații pentru a vă bucura de căminul dumneavoastră. Vă integrăm în mod inteligent locuința cu ajutorul electronicii și tehnologiilor avansate. În acest fel, vă puteți dedica mai puțin timp ocupându-vă de treburile casnice și puteți petrece mai mult timp relaxându-vă și bucurându-vă de viață.

Sistemele SMART HOME pentru locuințe vă oferă caracteristici benefice considerabile care reunesc sistemele de iluminat, muzică și TV, încălzire și răcire, securitate, dispozitive de umbrire și de intrare la poartă. Utilizând propriul telefon sau dispozitive cu ecran tactil personalizate, amplasate în perete, puteți controla toate aspectele casei dvs. dintr-un punct central.

Realizăm instalatii electrice cu diverse soluții scalate la bugetul dumneavoastră astfel că reușim să găsim o balanță între calitate, confort și preț. Suntem concentrați pe realizarea de instalații Smart Home in Iasi si județele limitrofe. Vă oferim toată experianța noastră pentru proiectare, instalare, si întreținerea instalatiei electrice în conformitate cu standardele IEC.

Solutii Smart Home

Utilizand solutia optima faceti economie dar vă creați și confortul necesar pentru locuința dumneavoastra

Control climatizare

Managementul sistemelor de climatizare in locuintele inteligente urmareste, pe langa asigurarea unui confort pentru locuitori si controlul consumurilor energetice.

Sisteme supraveghere

Securitatea locuinței înseamnă mai mult decât camere de supraveghere, o alarmă, detectoare de gaze și interfoane

Contorizare inteligenta

Sistemul de contorizare genereaza grafice cu curbele de consum si se pot optimiza anumite procese pentru eficientizare.

Electrocasnice inteligente

Electrocasnicele inteligente au niște caracteristici suplimentare menite să îți facă viața mai usoară

Control audio/video

O casa smart dispune de sisteme multimedia (audio/video) integrate, distribuite pe diverse zone, capabile sa interactioneze intre ele.

Doresti o oferta personalizata ?

Doresti ca viitoarea ta casa sa fie inteligenta ?

va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie in functie de necesitatile dumneavoastra