Skip to content

Despre noi

Elmatic Groundtech este pregătită să dezvolte soluții specifice în domeniul electric pentru proiecte complexe dedicate domeniilor din energie, industrie, infrastructură sau clădiri.

INSTALATII ELECTRICE AUTOMATIZARI INDUSTRIALE BRANSAMENT ELECTRIC

ELMATIC GROUNDTECH este o companie românească fondată din dorința de a oferi servicii de calitate privind consultanța, proiectarea și execuția în domeniul electric.

Suntem specializați în proiectarea, realizarea și întreținerea instalațiilor electrice, proceselor automatizate și furnizarea de soluții de ultimă oră. Realizăm instalații electrice rezidentiale și  industriale pentru orice tipologie, diversificând oferta în baza sectorului de producție al clientului și a exigențelor acestuia.

Deși suntem relativ noi pe piața din domeniu ca firmă, experiența individuală a noastră în proiectare, execuție tablouri și automatizări industriale ne recomandă pentru a realiza proiecte complexe. Echipa Elmatic Grountech are o experiență vastă în domeniile: apă-canal (stații de pompare apă potabilă/uzată, stații de epurare, stații de tratare, puncte de măsură și control debit/presiune, etc.); stații de asfalt; stații de betoane; stații de desorbție termică (curățarea pământurilor poluate cu hidrocarburi); prese hidraulice din zona de producție; cât și proiecte din zona rezidențiale, precum instalații electrice rezidențiale și instalații electrice inteligente ( SmartHome ).

Suntem într-un continuu proces de învățare și dezvoltare. Prin dorința de a ne autodepăși, adoptăm noul și inovatorul, astfel încât să putem oferi clienților noștrii produse și servicii la cel mai înalt standard posibil. Elmatic Grountech promovează atât prin servicii, cât și prin lucrările realizate, produse de cea mai înaltă calitate realizate cu brand-uri de top din industria electrotehnică.

Serviciile noastre:

  • Instalatii electrice rezidentiale
  • Instalatii electrice industriale
  • Tablouri electrice de distributie
  • Tablouri electrice de automatizare
  • Automatizari / Programare PLC si HMI
  • Sisteme SCADA
  • Case Inteligente - SmartHome

Valori:

Respect

Performanță

Calitate

Inovație

Profesionalism

Pasiune

Misiune

Într-o lume a transformărilor, în industria electrotehnică se așteaptă să se creeze noi tehnologii care să ne permită accesul la o viață mult mai placută și ușoară. ELMATIC Groundtech este aici să prevadă, să anticipeze și să reacționeze la schimbările care se produc în societatea în care trăim.

ELMATIC dispune de resursele de inteligenţă şi creativitate, precum şi de competenţa necesară îndeplinirii misiunii complexe în generarea şi punerea în aplicare a lucrărilor contractate.

ELMATIC se preocupă în primul rând de fortificarea unui sistem de asigurare a calităţii, ghidându-se după criterii şi metodologii compatibile cu cele din marile instituții/companii din Europa. În consecință, obiectivele planului strategic reprezintă ambiția companiei de a se distinge în competiția de pe plan naţional şi internaţional pentru generarea unei structuri solide și coerente de standarde și valori.

Strategia ELMATIC este concepută cu scopul de a asigura funcţionarea optimă a celor patru domenii semnificative de activitate şi anume: Instalații electrice, Automatizari Industriale, Sisteme SCADA şi Smart home/buildings.

Viziune:

Bazându-ne pe o experiență de lucru cu parteneri români și străini în proiecte majore, compania ELMATIC își propune furnizarea de soluții profesioniste, cu convingerea fermă că viitorul este garantat doar de seriozitate și profesionalism, chiar și în România. Expertiza acumulată atât în plan tehnic cât și în cel al administrării proiectelor ne face să putem garanta furnizarea de soluții și consultanță de un înalt nivel.

Ne propunem să ne aliniem celei mai noi direcții de eficientizare a procesului de producție, scopul nostru fiind să oferim soluţii pentru eficientizare energetică şi îmbunătăţirea productivităţii. Aspirația ELMATIC este pentru unificarea tehnologiilor digitale și a internetului cu industria convențională, în vederea aducerii aportului la Revoluția Industrială 4.0.

Sunteți interesați de o discuție ?

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.