Skip to content

   ELMATIC realizează tablouri de automatizări personalizate, în sensul că ne ocupăm integral de conceperea tablourilor pornind de la etapa de proiectare electrică, execuția , dar și programarea acestora. Tablourile electrice de automatizări realizate de compania noastră sunt utilizate într-o gamă largă de domenii: apă – canal, sisteme HVAC, utilaje industriale de producție, stații de asfalt, stații de betoane, dar nu ne limităm.

   În plus față de capacitățile noastre de proiectare și producție, oferim, de asemenea, servicii de instalare și punere în funcțiune pentru dulapurile noastre electrice de automatizare. Echipa noastră de tehnicieni calificați poate instala și pune în funcțiune dulapurile la fața locului pentru a se asigura că acestea funcționează corect și sunt integrate perfect în operațiunile clienților noștri.

   Înțelegem că timpul de nefuncționare poate fi costisitor pentru clienții noștri, motiv pentru care oferim servicii prompte și eficiente. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a ne asigura că soluțiile noastre respectă termenele și constrângerile bugetare. 

   Oferim, de asemenea, servicii de modernizare pentru dulapurile existente, care pot contribui la prelungirea duratei de viață a echipamentului și la creșterea eficienței acestuia. Echipa noastră de experți poate evalua echipamentul existent și vă poate recomanda actualizări sau modificări care să îi îmbunătățească performanța și fiabilitatea.

 
  • Oferim soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților noștri
  • Ne asigurăm că tablourile electrice sunt sigure, eficiente și fiabile
  • Oferim soluții complete pentru automatizare, inclusiv programarea PLC, dezvoltarea HMI și SCADA
  • Suntem flexibili în abordarea noastră, capabili să ne adaptăm la cerințele și domeniul de aplicare
  • Oferim servicii de întreținere și asistență continuă pentru dulapurile noastre de automatizare electrică
  • Oferim servicii de instruire operatori și personal tehnic
  • Îmbunătățiri și modernizări tablouri electrice automatizări existente
Aveți nevoie de ?

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.