Skip to content

   Proiectare și execuție instalație electrică pentru apartamente într-un bloc cu opt unități locative. Instalația electrică completă pentru toate cele 8 apartamente, inclusiv tablouri electrice, circuite electrice dedicate (cuptor, plită electrică – inducție), iluminat, prize, etc.

Instalație electrică completă cu circuite de priză, circuite de iluminat, circuite dedicate pentru priză și cuptor, circuite de telefonie, cablu TV și internet. Toate circuitele prezintă protecție la scurtcircuit și suprasarcină. Pentru protecția împotriva electrocutării prin atingere indirectă s-a folosit protecție diferențială. Toate apartamentele au fost precablate pentru interfon.

  • Siguranțe electrice: Schneider Electric
  • Conductori electrici
  • Protecție conductori (copex)
  • Doze, tablou electric
  • Etichete și marcaje

   Instalația electrică în apartamentele noi a fost realizată în conformitate cu normele și standardele actuale. În realizarea instalației s-a ținut cont de preferințele proprietarilor, precum și de cerințele actuale de încărcare a instalațiilor electrice. Instalația a fost realizată dupa proiectul tehnic, unde s-au calculat protecțiile, conductorii, trasee, etc.

Aveți nevoie de ?

Vă ajutăm în alegerea soluției optime din punct de vedere tehnic și economic, conforme cu cerințele și necesitățile proiectului dvs.