Skip to content
Home » Comunicare » Sisteme SCADA multi platforma

Sisteme SCADA multi platforma

  De ce SCADA multiplatforma

  Sistemele SCADA au evoluat cu pasi rapizi astfel ca s-a conturat nevoia de conectare la un sistem SCADA remote – de la distanta- si mai mult, pe orice tip de platforma. Sistemele SCADA dezvoltate de ELMATIC la cererea clientilor indeplinesc aceste conditii.

  Cât de eficient pot fi monitorizate și controlate mașinile și sistemele depinde în mod semnificativ de garantarea accesului la datele relevante. Tocmai asta fac aplicațiile noastre: optimizează performanța liniilor de producție in timp real. Avem aplicațiile potrivite pentru fiecare provocare într-o gamă largă de domenii de aplicare.

  Informații în timp real. În orice moment. Peste tot.

   

  Una din solutiile pe care le implementam cu succes este reprezentata de o interfata responsive. Aceasta este o caracteristica estentiala pentru dispozitivele mobile de tip smartphone sau tableta. De exemplu un site pe care il accesati in mod obisnuit de pe PC-ul dumneavoastra, dar in acelasi timp il accesati si de pe smartphone fara a observa modificari majore, asta se datoreaza caracteristicii responsive. Folosim grafica personablizabila vectoriala dezvoltata intern in compania noastra, de aceea reprezentarea grafica va fi aceiasi si pe calculator dar si pe telefon.

  Toate functiile clasice a unui sistem SCADA sunt pastrate doar ca acum maximalizezi aceste functii. 

  Putem realiza mai multe conturi cu si mai multe optiuni astfel ca poti avea acces la informatii din punct de vedere al unui administrator – poti vedea anumite informatii legate de operare, dar in acelasi timp local operatorul poate sa supravegheze instalatia ta. In plus datele tale pot fi salvate in baze de date redundante scazand la minimum riscul de pierdere a acestora.

  Folosind solutiile propuse de noi putem integra toate PLC-urile brand-name existente pe piata dar la cerere producatorul softurilor pe care le folosim pot dezvolta patch-uri si elemente de sinoptica pentru procesul nostru. Fiind un software independent de platforma, poate rula atat pe Windows dar si pe Linux, aducand un plus de securitate.

   

  Cu aceasta solutie beneficiezi in continuare de clasicele functionalitati ale unui sistem SCADA precum raportare, trenduri, module de alarmare, receptionarea alarmelor importante pe SMS sau e-mail, etc.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *