Skip to content
Home » Comunicare » Programare PLC Rockwell

Programare PLC Rockwell

     Experiența noastră în programarea PLC-urilor include implementarea unor sisteme puternice, de înaltă performanță, utilizând seria ControlLogix, precum și soluții mai concentrate pe costuri, folosind seriile CompactLogix și MicroLogix. De asemenea, programăm sisteme sigure utilizând PLC-urile de siguranță Allen-Bradley, inclusiv sistemele de control GuardPLC și controlerele de siguranță SmartGuard. În cele din urmă, oferim servicii de actualizare și modificare pentru sistemele vechi care utilizează PLC-5. Dezvoltarea Rockwell de la ELMATIC se face folosind Studio 5000 și RSLogix 500.

  Expertiza ELMATIC cu Rockwell Automation

  Serviciile noastre de integrare merg dincolo de PLC-uri, incluzând controlul mișcării (servomotoare Kinetix și VFD-uri PowerFlex), precum și dezvoltarea HMI și SCADA folosind interfețele PanelVIEW, RSView și FactoryTalk.

  Programăm automate programabile din gamele:

  • Micro: Micro 870, M850, M830, M820, M810
  • Compact Logix: 5480, 5380, 5370, SLC500

   

  Programare plc rockwell

     Cu soluțiile de control multidisciplinare construite, concentrându-se pe controlere și I/O și combinate cu portofolii de atașamente, puteți livra un sistem Integrated Architecture® inteligent, productiv și sigur în aplicații discrete, de proces, de mișcare și de siguranță. Avem tot ce vă trebuie.

     Indiferent că proiectați, construiți, operați și întrețineți sisteme sau instalații electrice, aplicațiile noastre software vine în ajutorul maximizării eficienței energetice, performanței, fiabilității și siguranței in afacerile companiei dumneavoastră. Navigați pe pagina noastră de portofoliu pentru a descoperi lucrările de referință realizate sau în care am fost implicați.