Skip to content

Sisteme SCADA

ELMATIC oferă sisteme SCADA de control și software pentru a oferi un proces de fabricație mai sigur și mai eficient din punct de vedere al mediului dar si al productivitatii. .

Vizualizați, monitorizați și controlați întreprinderea dumneavoastră cu cele mai bune soluții SCADA din industrie.

Ce face SCADA pentru organizația dumneavoastră?

Cu o expertiza de aproape 10 ani in automatizarile industriale echipa ELMATIC ofera gama completa de servicii industriale in domeniul electric dar si realizarea de aplicatii SCADA. Folosind solutiile de control veți experimenta o calitate mai înaltă a produsului, o reglare mai eficientă, un control mai rafinat și o vizibilitate mai bună a proceselor.

Puterea unei aplicatii SCADA

Transformați-vă sistemul de control industrial cu cea mai avansată platformă de vizualizare și software SCADA, oferind operatorilor, inginerilor și directorilor executivi cea mai mare performanță, fiabilitate și flexibilitate pentru gestionarea întreprinderii. Experimentați puterea conștientizării situației cu informații unificate, în timp real, istorice și de alarmă pentru orice aplicație de automatizare a producției, energiei, industrială sau a clădirilor, utilizând tablourile de bord 2D și 3D.

 

Aplicatii SCADA mobile

Cu solutiile Elmatic, aveți o interfata centrala care vă sprijină în realizarea integrării verticale și permite preprocesarea datelor pentru transfer optimizat de informații. Solutiile SCADA de ultimă generație, cum ar fi virtualizarea și analizele bazate pe cloud, pentru a obține o productivitate și o eficiență mai mari oferind posibilitatea de a avea acces la informatiile din instalatia dumneavoastra oriunde (pe PC, tableta sau smartphone) in formatul ales de dumneavoastra.

De ce solutiile ELMATIC ?

Soluțiile noastre SCADA reprezinta coloana vertebrală a fabricii dumneavoastră conectate, oferindu-vă o imagine a fabricii, a clădirilor și a sistemelor corporative. Monitorizați alarmele, urmăriți datele în timp real și efectuați modificări din mers din tabloul dvs. de bord de vizualizare securizat, activat pe web. Avem capacitatea de a dezvolta aplicatii diverse de la numerosi producatori.